Over Ons

Aangename kennismaking!

NV Everaert-Cooreman is een vaste speler op de bouwmarkt. Zowat het hele pakket aan werken van ruwbouw tot en met afwerking komt aan bod. De zaakvoerder Laurens Everaert vertegenwoordigt de derde generatie van een familie die reeds meer dan 65 jaar in de bouwwereld actief is. Als burgerlijk ingenieur had hij een solide basis om de zaak over te nemen. Hij is iemand die gelooft in continu bijleren en wil nu als leider zijn schouders zetten onder het bedrijf. Samen met een enthousiast en constructief team wil hij de familietraditie voortzetten. Kunnen meebouwen aan een droom, dat is de drijfveer van het gehele team.

Everaert-Cooreman wil een oplossing bieden aan iedereen met nieuwbouw – of verbouwingsplannen van middelgrote tot grote projecten. Met de erkenning klasse D8 bouwen we immers appartementen, woonzorgcentra, kantoren, openbare gebouwen, sociale woningen, ... Voor de opvolging van elke werf is een vaste projectleider de persoon die de communicatie tussen bouwheer, architect en aannemer vlekkeloos laat verlopen. Wij verkiezen een informele sfeer met respect voor elkaars kunnen. Deze aanpak biedt de beste waarborg voor stabiliteit en betrokkenheid in de relatie tussen de verschillende partijen.

 

Onze geschiedenis

Op 12 mei 1952 startte Marcel Everaert samen met zijn vrouw Yvonne Cooreman de éénmanszaak Marcel Everaert-Cooreman. Toen in de jaren ‘70 reeds 50 werknemers in dienst waren, besloot men een PVBA op te richten. In 1982 tenslotte ontstond de huidige NV Everaert-Cooreman, een financieel gezonde onderneming met een goede reputatie zowel bij onderaannemers als bij private en openbare besturen.

En wij gaan door ...

We gaan mee met onze tijd en volgen ook de vernieuwingen op de markt. Prefab, energiezuinig bouwen, houtskeletbouw, innovatieve technieken… We denken mee, geven advies en proberen tot een oplossing te komen. Deze manier van werken is nog altijd onze garantie voor een langdurende samenwerking.

Van droom tot realisatie

Wij leven in het digitaal tijdperk waarin alles snel verandert. Ook in de bouwwereld zien we dat alles veel complexer wordt en dat vernieuwingen elkaar opvolgen. Daarom vraagt elk project een vooruitziende aanpak. Niet alleen de initiële investeringskost is belangrijk, ook de totale levensduur van het gebouw speelt mee. Wij willen duurzaam bouwen en daarom is het nodig op lange termijn te denken. Vanaf het ontwerp tot aan de exploitatie, alles moet vooraf bekeken worden. Alleen op die manier kan een project tot ieders voldoening gerealiseerd worden.